Solbriller med styrke hos Anytime Ulfborg i Ulfborg

Det er vigtigt at have de rette briller, der passer til én – og dette gælder ikke mindst, når det handler om solbriller med styrke. Bruger du til daglig briller med styrke, er det nemlig essentielt også at have et par gode solbriller med styrke, så du både kan se optimalt og på samme tid undgår at beskadige dine øjne.

Derfor er solbriller med styrke så vigtige

Solbriller med styrke beskytter dine øjne og korrigerer i samme ombæring dit syn, præcis som du er vant til med dine almindelige briller. Men hvorfor er det egentlig så vigtigt, at netop disse to faktorer er tilstede på samme tid?

Bruger du solbriller uden styrke, sørger du for at beskytte dine øjne mod solens farlige ultraviolette stråling, men får ikke rettet op på dit syn. Det kan give gener som hovedpine og koncentrationsbesvær, og kan desuden gå hen og blive farligt, for eksempel når du skal orientere dig.

Bruger du i stedet slet ikke solbriller, men kun dine almindelige briller med styrke, opstår det modsatte problem. Her bliver dit syn korrigeret som det skal, men du vil stadig kunne opleve synsforstyrrelser, når solen er skarp mod dine øjne. Desuden yder almindelige briller ikke den samme beskyttelse som solbriller med styrke gør.

Anytime Ulfborg hjælper med at finde det rette par

Hos Anytime Ulfborg anbefaler vi at finde det rette par solbriller med styrke. Dette hjælper vi dig naturligvis med, så du både får den rette styrke og de perfekte briller til dig og dine behov.

Du kan altid tage forbi og se vores udvalg af solbriller med styrke. Så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig samt står klar til at vejlede dig på rette vej i forhold til den endelige beslutning.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER