De rette brilleglas hos Anytime Ulfborg i Ulfborg

Med den rette optikerekspertise finder vi naturligvis altid præcis de rette brilleglas til dig. Er du dog nysgerrig på, hvordan dine brilleglas fungerer, samt hvilken type, du har brug for, kan du læse denne korte og konkrete forklaring.

Flere typer brilleglas

Der findes naturligvis flere forskellige typer af brilleglas, alt efter hvilke problemer, du oplever med dit syn. Er du enten nærsynet eller langsynet, vil du skulle bruge brilleglas med enkeltstyrke. Disse glas buer hver især på præcis den rette måde til at korrigere dit syn.

Har du omvendt problemer med at se skarpt både forskellige afstande – altså både korte og lange – har du sandsynligvis brug for flerstyrkeglas. Disse er smarte, fordi der skjult i glasset er forskellige felter, der har forskellige styrker. På den måde vil du både kunne se ting helt tæt på og længere væk.

Anytime Ulfborg finder det rette til dig

Hos Anytime Ulfborg kan du føle dig tryg ved, at vi finder præcis den rette styrke til dig – og dermed også de rette brilleglas. Har du mistanke om, at du kunne have brug for nye briller, undersøger vi altid gerne dette sammen med dig.