Få testet dit synsfelt med en synsfeltscreening hos Anytime Ulfborg i Ulfborg

Synet kan på mange måde være tricky, og det gælder ikke mindst for synsfeltet. Oplever man problemer med såkaldte blinde punkter i sit synsfelt, er det nemlig ikke noget, man nødvendigvis selv opdager. Dette er fordi, hjernen automatisk udfylder de eventuelle huller, der måtte være.

En synsfeltscreening kan fortælle meget

Med en synsfeltscreening kan man opdage mange ting ved øjet og synet. Fungerer nogle af sansecellerne i nethinden for eksempel ikke optimalt, vil en screening af synsfeltet kunne afsløre dette. Selvom du ikke selv kan se, at du har problemer, er det vigtigt at opdage. Problemer med synsfeltet kan nemlig blandt andet udgøre en stor risiko for dig, når du orienterer dig i trafikken.

Anytime Ulfborg foretager screeninger af synsfeltet

I relevante tilfælde foretager Anytime Ulfborg naturligvis screeninger af synsfeltet. Dette er en hurtig og nem proces, der blot kræver, at du undervejs er opmærksom og lytte til instruktioner og anvisninger. Vi sætter altid den nødvendige tid af til det, både undervejs og efter. På den måde kan du være sikker på, at vi får gennemgået resultaterne i dybden sammen med dig, samt får opklaret eventuelle spørgsmål.