Få en synsprøve i Ulfborg hos Anytime Ulfborg

Hos Anytime Ulfborg tilbyder vi naturligvis synsprøver, for at vi kan finde ud af mere om dit syn. På den måde kan vi blandt andet finde ud af, om du har brug for at få korrigeret dit syn, samt hvilke styrker du i så fald behøver.

 

Hvad er en synsprøve?

Ønsker du et bedre syn, er en synsprøve på mange måder første skridt på vejen. Med en synsprøve testes der med præcision, præcis hvor dit syn svigter. På den måde ved vi som optikere præcis, hvad du har brug for så der kan rettes op på dette.

En synsprøve består af en række forskellige trin, der er nødvendige for med præcision at kunne kredse sig ind på, hvad det er ved dine øjne, der ikke fungerer som de bør. Hos Anytime Ulfborg sætter vi naturligvis altid den rette mængde tid af til at komme igennem alle de nødvendige tests, så vi efterfølgende kan hjælpe dig med at få synet korrigeret optimalt.

Anytime Ulfborg anbefaler jævnlige tests af dit syn

Det er vigtigt at fange ændringer i synet allerede i opløbet, hvorfor vi anbefaler jævnlig testning af dit syn. Har du for eksempel problemer eller symptomer fra nedenstående liste, er det muligvis en god ide at få testet dit syn

  • Vedvarende hovedpine
  • Uforklarligt røde øjne
  • Behov for mere lys når du læser
  • Problemer med at finde den rette afstand, når du læser
  • Anstrenger du dig for at stille skarpt, er det som regel også tegn på et behov for nye linser eller briller

Har du den mindste mistanke om, at dit syn er ved at forværres, anbefaler vi, at du kommer forbi hos Anytime Ulfborg. Sammen finder vi ud af, hvad der skal ske, og forhåbentlig får vi så allerede tidligt i forløbet spottet dine øjnes forandringer.