Find din stil hos Anytime Ulfborg i Ulfborg

At finde et sæt briller, hvad end det er solbriller eller almindelige briller, kan være en længerevarende proces. Dette er helt forståeligt, i og med at du naturligvis ønsker det bedst mulige par, som du vil gå hen og blive glad for og desuden er komfortabel med. Hvad der dog kan gøre processen med at finde nye briller en smule lettere, er at kende sin stil.

Gør brillejagten lettere: Find din stil

Kender du ikke i forvejen din stil, eller er du usikker på, hvad den præcis indebærer, kan du med fordel læse med i denne korte oversigt, der giver tips og tricks til at finde sin stil.

  • For at finde sin stil er det ofte en god idé at kigge på andre mennesker omkring sig. Hvad bærer de, som du særligt godt kan lide? Noter det ned efterhånden som du finder ud af det. Måske vil du efterhånden kunne spotte et mønster, for eksempel i form af farvede stel eller bestemte former.
  • Studér dit eget ansigt i spejlet. Hvilke ting kan du bedst lide, og hvad kunne i særlig grad være flot at fremhæve eller udligne? Der findes mange gode guides til hvordan bestemte typer briller passer særligt godt til bestemte typer af ansigtet. Af den grund går disse guides faktisk ofte også hånd i hånd med din stil, om end ikke altid. Er du i tvivl, kan vi som regel komme med nogle gode anbefalinger til dig.
  • Vær eventyrlysten og prøv dig frem. Først når du ser dig selv med et nyt sæt briller på, ved du for alvor, om det fungerer eller ikke.

Anytime Ulfborg vejleder

Tager du forbi Anytime Ulfborg, hjælper og vejleder vi gerne. Du kan desuden altid komme og prøve forskellige briller på i bestræbelsen på at finde din stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE