Dansk design briller hos Anytime Ulfborg i Ulfborg

Vi oplever i stigende grad at vores kunder efterspørger briller i dansk design. Dette er naturligvis noget, vi lytter til, og på samme tid kan vi også sagtens forstå jeres entusiasme. Briller i dansk design kan nemlig ofte noget helt særligt hvad angår både stil, komfort og praktikalitet. Med det enkle, skandinaviske look går man desuden sjældent fejl: De fleste af disse smukke briller passer nemlig også til langt de fleste ansigter.

 

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Anytime Ulfborg støtter op om lokalt design

Hos os i Anytime Ulfborg er vi stole over at støtte op om det lokale ved at forhandle et godt og bredt udvalg af forskellige briller i dansk design. Selvom hele vores flotte udvalg af briller kan noget særligt, er der naturligvis en vis faglig stolthed forbundet ved også at have et kvalitetsfuldt udbud af briller, der er designet i Danmark.

Men hvad er det så, der gør briller i dansk design så særlige? For mange er der en vis komfort i det tiltalende ved at vide, at oprindelseslandet for designet er det selv samme land, som de står i. Udover dette er det i særlig grad det enkle og næsten tidløse, der synes at hænge sammen med det danske design, som mange føler sig tiltrukket af. Ganske enkelt fungerer brillerne i dansk design, og har sine egne karakteristiske kendetegn.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Godt udvalg af dansk design briller

Hos Anytime Ulfborg forhandler vi et godt og bredt udvalg af briller i dansk design. Du kan altid spørge os om hjælp, så udpeger vi gerne disse typer af briller for dig i vores butik. Ofte oplever vi dog også, at vores kunder helt tilfældigt ender med briller af dansk design, ganske simpelt på grund af det generelt tiltalende udseende, der karakteriserer disse briller.