Få hjælp til tørre øjne hos Anytime Ulfborg i Ulfborg

Tørre øjne kan være et yderst generende problem, og faktisk rammer det rigtig mange mennesker. Der kan være mange forskellige grunde bag, og derfor kan det også være mange forskellige ting, du forsøger dig med at ændre, for irritationen letter. Vi har her samlet nogle af de metoder, der hyppigst hjælper til at slippe fri fra tørre og irriterede øjne.

Tips til at afhjælpe problemet med tørre øjne

Nedenfor kan du se nogle tips og tricks til at afhjælpe almindelig øjentørhed. Hjælper disse metoder ikke, eller oplever du øjentørhed i udpræget grad, anbefaler vi altid at få det tjekket hos en læge eller optiker. På den måde kan det opdages, hvis din øjentørhed er symptom på noget mere alvorligt.

  • De fleste med allergi ved, at det kan give en næsten ulidelig tørhed i øjnene. Det kan for eksempel særligt være, at du oplever irritation i dine øjne i sommerhalvåret, hvor pollen flyver omkring. Allergi kan testes hos lægen, så du kan komme i gang med at behandle det med antihistamin.
  • Et godt indeklima giver øjne, der er godt tilpas – og omvendt. Har du mistanke om, at det kan være indeklimaet, der irriterer, kan du forsøge dig med jævnligt at lufte ud.
  • Forkert indstillede briller eller kontaktlinser kan sagtens være et problem bag øjentørheden. Dette kan du få tjekket hos optikeren.
  • Endelig bør du altid sørge for at holde pauser væk fra computerskærmen og sørge for at huske dig selv på at blinke noget oftere, når du sidder foran den.

Anytime Ulfborg hjælper med din øjentørhed

Vi hjælper gerne så godt vi kan, og viderehenviser selvfølgelig altid, når vi mener, det er relevant. Du kan trygt komme forbi os og fortælle om dine gener, så kigger vi på, hvad der kan gøres.