Anytime Ulfborg i Ulfborg tilbyder hjælp til synstræning

For os hos Anytime Ulfborg er det en mærkesag at hjælpe dig med dit syn. Nogle gange sker det ved hjælp af at finde præcis de rette kontaktlinser eller briller. Andre gange er der dog også andre metoder, der kan tages i brug: Det er her, at synstræning kommer ind i billedet.

Hvad er synstræning, og hvordan hjælper det?

Synstræning handler om at træne synet. På mange måder foregår det ligesom de fleste andre typer træning, hvor man efterhånden bliver både bedre og stærkere. Synstræning handler nemlig i høj grad om at træne samspillet mellem dine øjne, samt om at styrke musklerne, du bruger, når du bruger dine øjne.

Synstræning fungerer ved hjælp af forskellige målrettede øvelser. Er du en af dem, der kan have gavn af synstræning, anbefaler vi det derfor i høj grad. Det er nemlig ikke specielt krævende i forhold til de mange og store resultater og fordele, der i sidste ende er at hente ved det. Ved synstræning vil du for eksempel opleve en bedre evne til at fiksere synet, en ny lethed ved at stille skarpt, samt desuden fordele såsom bedre koordination og balance. Sidstnævnte er fordi samspillet mellem vores øjne er utrolig vigtigt for disse ting.

Hør mere hos Anytime Ulfborg

Hos Anytime Ulfborg i Ulfborg er det muligt at høre mere om synstræning. Vurderer vi, at du kunne have gavn af det, finder vi i fællesskab ud af, hvad mulighederne er. På den måde er det dit første skridt mod et bedre syn, der kan øge din livskvalitet og evne til at bruge synet, som det er skabt til. Vi har god erfaring med meget tilfredse deltagere i synstræning. Fælles for dem er, at de ikke et sekund fortryder det arbejde de har lagt i deres syn.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING